s.a arqiler eğer lepistes yawrularım ölmesse baka bilcek birilerine birazını wercemm benden size biraz bilgi manyaqqq :D
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
s.a arqiler eğer lepistes yawrularım ölmesse baka bilcek birilerine birazını wercemm benden size biraz bilgi manyaqqq :D
İste lepistesler nası yawrular die düşünüosanız ben şahsen yakınına kadar girdim we izledimm lepistesler ilk doğurmaya başladıklarında eğer haywan daha önce doğurmuşsa 3 er 5 er çıkar bazan 1de çıkıor ama haywanı dağum anında rahatsız ederseniz haywan yawruları ile birlikte ölür...
serseri_42- Caylak Üye
Geri: s.a arqiler eğer lepistes yawrularım ölmesse baka bilcek birilerine birazını wercemm benden size biraz bilgi manyaqqq :D
paylaşım için sağolda başlıkların çok saçma
Geri: s.a arqiler eğer lepistes yawrularım ölmesse baka bilcek birilerine birazını wercemm benden size biraz bilgi manyaqqq :D
BEN ALIRKEN LEPİSTESLERİ ALDIGIM KİŞYE DOGURCAKMI DİE SORUYORUM ODA 1HAFTA İÇİNDE YAPAR DİO ARADAN 1 AY GEÇİYO OLMUYO serser_42 BİRAZ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM!!
lepistesin yawrulıcak olduunu altındaki siyahlıktan anlıosun haywanın altındaki siyahlık büyük we karnı şiş ise o balık yawrular bana cvp yazan arqi msn wer istersen öle konusalım bunu seriseri_42 yazdı
Msn den irtbat yapmayın forumun bi anlamı kalmıyo..
ByToTo- Süper Moderatör
tmmm faruk bey bundan sonra sana sorarız
Similar topics
» s.a arqiler yeni bir bilgi daha
» size bir bilgi daha balıklar hakkında
» s.a gine ben arqiler tavuklar manyaqq
» s.a arqiler ben molly besliom tavisiye ediomm reklam yapmıomm :D
» İlk Fan Club Benden ManyaklarVadisi Fan Club :)
» size bir bilgi daha balıklar hakkında
» s.a gine ben arqiler tavuklar manyaqq
» s.a arqiler ben molly besliom tavisiye ediomm reklam yapmıomm :D
» İlk Fan Club Benden ManyaklarVadisi Fan Club :)
1 sayfadaki 1 sayfası